Dalama İlkokulu

Vizyon: Kaliteli eğitim hizmeti anlayışıyla milli kalkınmaya öncülük eden bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak, her bireye ulaşarak 21. yüzyıl becerileri ile bağdaşık eğitim hizmeti sunmak, evrensel değerlere saygılı, topluma katkı sağlayan, teknolojik değişim ve gelişmelere kolayca uyum sağlayabilen, katılımcı, paylaşımcı ve sorumluluk bilinci üst düzeyde olan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09.00/14.40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dalamailkokulu.meb.k12.tr

Adres - DALAMA MAH. YÖRÜK ALİ EFE(DALAMA) CAD. DALAMA ILKOKULU BLOK NO: 66 EFELER / AYDIN

Yerleşim Yeri - DALAMA BELDESİNDE AYDIN MERKEZE BAĞLIDIR.

Ulaşım ULAŞIM PROBLEMİ YOKTUR. DALAMA MİN.KOOP. ARAÇLARI İLE 20 DAKİKADA AYDIN´A GİDİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık AYDIN İL MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTADIR.